Forside

Velkommen til Bakkely Kattepension

Vi ligger mellem Esbjerg og Kolding, tæt på motorvejen, så uanset om du kommer fra nord - syd, øst eller vest ,er det meget centralt for alle. Vi startede pensionen for 15 år siden. Dengang havde vi 9 bokse, men det var alt for lidt. I dag har vi 42  bokse, og har ingen planer om at blive større. Majbritt arbejder  3 dage om ugen, og Klaus arbejder hjemme, så vi er næsten altid omkring, og har god tid til kattene. Vi har ikke faste ind- og udleverings tider, for vi er her for vores kunders skyld, så I bestemmer (næsten) vores åbningstider. Vi har åbent hele året, og om vinteren er der varme i burene.Vi spiller stille musik for kattene, og bor på en blind vej, så der er ikke så meget trafik, og langt mellem naboerne. Nytårs aften er der meget stille herude, selv fyrer vi ikke så meget som en bordbombe af, så er din kat ikke så meget for høje lyde, er det et godt sted for den, og husk- det koster ikke ekstra i højtiderne hos os. Alle er i øvrigt meget velkomne til at se stedet før evt. reservation, bare ring på forhånd så vi kan være hjemme. det vil være en fornøjelse for os at vise vores nye bure med egen gårdhave frem. 

Vi glæder os til at få lov til at passe jeres kat. Venlig hilsen Majbritt og Klaus


16 november 2014
Der er sket flere ting i Bakkely Kattepension i den sidste tid. 
Vi kan nu modtage Visa betalingskort, en ting mange af vores kunder har savnet, så det er vi glade for at kunne tilbyde.
Vi kan også modtage betaling over mobilen via Mobilpay og Swipp, men den gammeldags model med kolde kontanter virker stadig.
Vi har sat en skærm op i pensionen med kattebilleder fra de sidste 3 år,  1523 forskellige katte kører på skift. Du er velkommen til at se dem alle.
Efter 4 år uden prisstigninger har vi fra 2015 valgt at sætte prisen op med 5 kroner pr. kat. Undtaget er de små bure, de koster fortsat kun 60,- i døgnet. Håber det går.

21 april 2015
Nyt i Bakkely Kattepension.
Hører din kat til de møgforkælede katte der kun kan drikke af vandhanen? Intet problem ved os, vi har investeret i rindende vand til de katte der ønsker det. Ja, hvad gør man ikke for folks børn;-)
Hele sommeren bliver pensionen  forstøvet med  Feliway, så selv stressede katte har en chance for at føle sig trygge selvom her er mange gæster

10 juli 2015
Vi er kommet på Facebook, så vi vil gerne opfordre alle til at enten følge os eller være venner med os. På vores side er billeder af flere hundrede katte- næsten- Måske er din kat der også


                            Trustpilot BadgeTrustpilot Badge                   

 
Der er birkestammer, liggeplads og græs i gårdhaverneDe nye gårdhaver med sikkerheds gang

Man kan godt blive søvnig af al den friske luft 

Sudoko tager det store spring

Tykke spiser græs i gårdhaven

De små bure, de er ikke så små endda


Mellembure, der er en træstamme i alle bure, fra gulv til loft


Detalje fra et mellem bur, der er god plads til at hvæsse klør


Nogle af de helt nye bure, til sommeren 2011 er der løbegård til hvert burDer er god plads i de nye bure


Der er kradsetræ fra gulv til loft i alle de nye bure 
 
 
 
 
 
Bakkely Kattepension